Životopis-Anna Popplewell-Zuzana

5. července 2008 v 13:08 | smiley |  Narnie
Anna Popplewell
Jméno: Anna Katherine Popplewell
Narozeniny: Prosinec 16, 1988
Vlasová barva: tmavý hnědý
Oční barva: osvětlit modrý
Výše: 5'3 a půl
Umístění: Londýn
Škola: Severní Londýn vysokoškolský
Chrám: St. Brida (ona je anglikánská církev křesťan ale je docela liberální a beleives různé zbytky)

OBLÍBENÝ
Barva: Modrý
Film: Čaroděj ze země Oz
Hudba: Coldplay, Kaiser šéf, Gavin DeGraw
Herci: Johnny Depp, Dustin Hoffman, Anthony Hopkins (také šeptal zbláznit se do Jake Gyllenhal)
Actresses: Meryl Streep, Natalie Portman, Juda Dench
Obchody: Všude - Portabello Market, mezera, Topshop, Selfridges...
Sport: Lyžování, lakros, Horsesback ježdění, plavání
Zvíře: Kůň
Hudební nástroj: Cello
Jídlo: Sushi
Služba: pracující s dětmi v umění a dramatu
Anna se narodila 16. prosince 1988 v Londýně. Jako nejstarší ze tří sourozenců se narodila doktorce a obhajci. Od svých šesti let Anna navštěvovala dramatickou školu. Její první debut byl ve filmu Frenchmenuová zátoka. Anna si zahrála v mnoho filmech, ale její nejpozorudnějším byl film Dívka s Perlou. Zkoušky na film Letopisy Narnie začaly v roce 2003 a po roce a půl se Anna dostala do uzšího výběru na roli Zuzany. Anna byla vybrána pro její inteligenci a rozumnost.
Její cíl je studovat anglickou literaturu na univerzitě.
Filmografie:
Letopisci z Narnia: Prince Caspian (2007) (pre produkce) .... Susaa Pevensie
Letopisci z Narnia: Lev, čarodějnice a šatník (2005) .... Susaa Pevensie
Dívka s Pearou Earringem (2003) .... Maertge
Daniel Deronda (2002) (televize) .... Fanna Davilow
Thunderpants (2002) .... Denisa Smash
Mě bez tebe (2001) .... Young Marina
"láska v chladném klimatu" (2001) (mini) televizních sérií .... Viktorie
Špinavosti (2000) (televize) .... Rebecca
Malý upír (2000) .... Anna Sackville - Bagg
Mansfield Park (1999) .... Betsea
Francouz- ovo zátoka (1998) (televize) .... Jindřiška
Adresa kam Anně můžete napsat:
Anna Popplewell
c/o Sasha Leslie Management
34 Pember Road
London NW10 5LS
uk
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama